وي با اشاره به اينکه براي عقد اين تفاهمنامه بين کارشناسان در سازمان جلسات کارشناسي زيادي برگزار شده است، اظهار داشت: پيشنويس اين تفاهمنامه مدتها بين کارشناسان دو سازمان مورد بررسي قرار گرفته تا متن فعلي نهايي شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان ادامه داد: تا به حال دو سازمان مذکور همکاريهاي زيادي در طول سالها تجربه کردهاند.
هاتفي با بيان اينکه در زمينه آموزش و ترويج رشتههاي صنايعدستي معاونت هنرهاي سنتي آمادگي نهايي همکاري در اين بخش را با سازمان زندانها دارد، گفت: اين اقدام در جهت بهسازي و بهبود در رفتار زندانيان بسيار تأثيرگذار خواهد بود.
وي در ادامه اظهار داشت: اين اقدام در جهت افزايش انگيزه اقتصادي زندانيان صورت ميگيرد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با تأکيد بر اينکه تا به حال اقدامات انجام شده در زندانها مثبت بوده اما گستردگي در رشتههاي آموزش داده شده ديده نميشود، افزود: اميدواريم با عقد اين تفاهمنامه شاهد آموزش رشتههاي بيشتر و کارآفريني مناسبتر در اين بخش باشيم.
هاتفي ادامه داد: با توجه به زمينههايي که در مکانهايي چون زندانها، به سبب اوقات فراغت فراوان براي زندانيان وجود دارد اقدامات اين چنيني تأثير شگرفي در اشتغالزايي و حل مشکلات اقتصادي زندانيان و خانوادههاي آنها دارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور افزود: در حال حاضر با توجه به وسعت رشتههاي صنايعدستي کشور با 250 رشته، امکان آموزش و ترويج رشتههايي که توجيه اقتصادي بيشتري دارد، را بايد در اين مراکز فراهم کرد.
وي خاطرنشان کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي تا به حال اقدامات موفقي را در مقوله آموزش، ترويج و حمايت از صنعتگران صنايعدستي کشور انجام داده است.
حسين هاتفي فارمد يادآور شد: اميدواريم عقد اين تفاهمنامه کمک شايان توجهي در حل مشکلات بزهکاري و حل مشکلات اقتصادي خانواده زندانيان داشته باشد./111
انتهای پیام/